Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Πέλλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές


Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές λόγω επικινδυνότητας για πρόκληση Δασικής πυρκαγιάς

Με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή κσι σε συνέχεια της ομόφωνης Απόφασης που λήφθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας, λόγω υψηλής επικινδυνότητας για πρόκληση δασικών πυρκαγιών, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δασικές περιοχές για την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία στα περιαστικά οικοσυστήματα της Έδεσσας (περιοχές ΦΟΕ, 606, Χίλια δέντρα, Γαβαλιώτισσα) και στο δασικά οικοσύστημα του Ελευθεροχωρίου, του Δήμου Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, απευθύνει έκκληση στους πολίτες και επισκέπτες της Πέλλας για την συνεργασία τους για την εφαρμογή του μέτρου και υπευθυνότητα και ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του δασικού μας πλούτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News