Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δ. Σταμενίτης: Το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ευνοεί και τις τουριστικές επιχειρήσεις του Ν. Πέλλας


Στον διπλασιασμό των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για Όλους προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Τουρισμού, μέσα από την αύξηση του διατιθέμενου κονδυλίου. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα διατεθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι του προγράμματος να αυξηθούν κατά 200.000.

Σημειώνεται ότι τα νέα vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το πρόγραμμα προβλέπει την παροχή άυλης ψηφιακής κάρτας για την επιδότηση δαπανών σε ξενοδοχεία και καταλύματα, γεγονός που δεν απαιτεί την εύρεση από πλευράς δικαιούχου συμβεβλημένων καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη και τη νέα μορφή του προγράμματος, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης επεσήμανε ότι η αύξηση των δικαιούχων και η δυνατότητα εξαργύρωσης μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 συμβάλλει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και την τόνωση του χειμερινού τουρισμού, γεγονός που ευνοεί και τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας που σε μεγάλο αριθμό δραστηριοποιούνται στον χειμερινό τουρισμό.

1 σχόλιο:

  1. Σταματήσε το επίδοματα και αυξήστε τους μισθούς ,να γίνουν προσλήψεις, μειώστε τους φόρους στα καύσιμα και και τα προιόντα , το χειμώνα αναρωτιέμαι ποιός θα βάλει πετρέλαιο θέρμανσης....ΈΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News