Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με μπικίνι και «κόβει» την ανάσα με το καλογυμνασμένο κορμί της


Η Ευγενία Σαμαρά αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Η γνωστή ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα και αγάπησε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», όπου κατείχε και τον ρόλο της Στέλλας, εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών και την Σαμοθράκη όπου βρίσκεται τα ύστατα εικοσιτετράωρα. Επισκέφτηκε μάλιστα το Φαράγγι του Φονιά, όπου δεν δίστασε να βουτήξει στα παγωμένα νερά και να ποζάρει με το μπικίνι της.

Η όμορφη ηθοποιός προσπαθεί να προσέχει την διατροφή της, ενώ η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της, γεγονός το οποίο την βοηθά να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της.

H ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις διακοπές της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, μας προτείνει και κάποιους προορισμούς. Τελευταία πόσταρε, λοιπόν, τις φωτογραφίες που ποζάρει με καυτό μπικίνι κάτω από τον καταρράκτη και στην ανάρτησή της σημειώνει: «Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News