Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Αριδαία: Αποκαταστάθηκε η βλάβη διαρροής τοξικής αμμωνίας στη ΓΕΚΟΣΑ


Αποκαταστάθηκε η βλάβη διαρροής τοξικής αμμωνίας στη ΓΕΚΟΣΑ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας θέλει να ευχαριστήσει την υπηρεσία πολίτικης προστασίας του Δήμου Αλμωπίας για το επίπεδο ετοιμότητας της, την Πυροσβεστική υπηρεσία Αριδαίας και Νομού Πέλλας, τους άντρες της ΕΜΑΚ αλλά και την Ελληνική αστυνομία για την άμεση επέμβαση τους στη ΓΕΚΟΣΑ.

Ο Δήμος Αλμωπίας αντιμετώπισε άμεσα το πρόβλημα που προκλήθηκε με την διαρροή τοξικής αμμωνίας στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News