Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Ίδρυση Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας


Μία νέα Σχολή προστέθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Έδεσσας! Με το ΦΕΚ 77/Β/2022 δόθηκε η δυνατότητα στα αναγνωρισμένα Ωδεία, η ίδρυση Σχολών Παραδοσιακής Μουσικής όπου μπορούν να διδάσκονται παραδοσιακά μουσικά όργανα.

Στα πλαίσια του παραπάνω ΦΕΚ η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας στην οποία υπάγεται το Δημοτικό Ωδείο έλαβε έγκριση για την ίδρυση Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής με τα επιμέρους τμήματά της, που θα λειτουργήσει από την φετινή εκπαιδευτική χρονιά.

Οι σπουδαστές του Ωδείου μας θα μπορούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένους τίτλους σε λαϊκά παραδοσιακά όργανα πνευστά (κλαρίνο, ζουρνάς τρομπέτα, σαξόφωνο, κ.α), κρουστά (ντραμς, νταούλι , τουμπελέκι κ.α) και έγχορδα (ποντιακή λύρα, κιθάρα , μπουζούκι, ούτι, λαούτο, κ.α.).

Τριάντα χρόνια "η παράδοση του ωδείου της πόλης μας", νέο ξεκίνημα στην "παράδοση του τόπου μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News