Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Αριδαία: Προσοχή, διαρροή τοξικής αμμωνίας στη ΓΕΚΟΣΑ


Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας

Διαρροή τοξική αμμωνίας στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ στο δρόμο Τσακων - Πολύκαρπης.

Διαρροή τοξικής αμμωνίας σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ με τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας να είναι σε επιφυλακή.

Στο σημείο βρίσκεται ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Νομού Πέλλας κ. Ζωής Γιωτης με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, άντρες της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης μαζί με την αντιδήμαρχο Πολυξένη Νάνου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στη ΓΕΚΟΣΑ και την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη ενώ έθεσε σε επιφυλακή τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις σε απόσταση 800 μέτρων μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News