Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Στην Κύπρο ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας για τις εκδηλώσεις μνήμης από την τουρκική εισβολή ο Δ. Σταμενίτης


Στο μνημείο των πεσόντων και των αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα Κύπρου κατέθεσε στεφάνι σήμερα, 19 Ιουλίου 2022, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης Η Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον κ. Διονύση Σταμενίτη, βρίσκεται στην Κύπρο από το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Ιουλίου και θα παραμείνει έως και την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, με σκοπό να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 48 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και η Βουλευτής κ. Ειρήνη (Νίνα) Κασιμάτη.

Το πρόγραμμα της αποστολής κατά τη διάρκεια της παραμονής τους περιλαμβάνει την παρουσία τους:

- Στην επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΥ» της ΕΛ.ΔΥ.Κ., όπου ο κ. Σταμενίτης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων.

- Στη δέηση για την ανεύρεση των Αγνοουμένων και στο Τρισάγιο για τους Πεσόντες κατά την Τουρκική Εισβολή στο Πανόραμα Αγνοουμένων στα Πυργά.

- Στην επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

- Στο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή και στην παράκληση για την απελευθέρωση της Κύπρου, την επιστροφή των προσφύγων και την ανεύρεση των αγνοουμένων στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News