Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή - Δία στις 23 Ιουλίου


Ο Ερμής έχει περάσει εδώ και λίγες ημέρες στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και στις 23/07/2022 θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Κριού.

Αυτή η όψη πραγματοποιείται στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων, επηρεάζοντας θετικά τα πύρινα ζώδια, δηλαδή Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 6η έως τη 10η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το τρίγωνο αυτό θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με φίλους και παρέες που θα μας χαροποιήσουν. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Οι σχέσεις μας θα κυλήσουν αρμονικά και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με αμεσότητα και ειλικρίνεια και γενικώς να συνεννοηθούμε πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριμίες και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή σχέδια που είχαμε αφήσει στη μέση.

Επιπλέον, θα συναντήσουμε σημαντικούς ανθρώπους, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιδέες μας, αφού θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια που θα χρειαστούμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το τρίγωνο αυτό ανανεώνει την πίστη στον εαυτό μας και μας βοηθάει να εντοπίσουμε ευκαιρίες εκεί που σε άλλη περίπτωση θα βλέπαμε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Να θυμάστε λοιπόν ότι αυτή η θετική προσέγγιση των καταστάσεων θα μας βοηθήσει να βρούμε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και να ατενίσουμε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή - Δία και με ποιους τρόπους μπορούν να το αξιοποιήσουν

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία από το δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα στην άκρη. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και θάρρος, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Κάποιες συζητήσεις ή επαφές που θα έχετε τώρα θα σας χαροποιήσουν και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τον εαυτό σας χωρίς να φοβάστε την κριτική των άλλων. Εάν είστε καλλιτέχνες ή θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό σχέδιο, το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες στο έπακρο.

ΛΕΩΝ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και στις 23/7 σχηματίζει ένα άκρως ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε τις σκέψεις σας με θάρρος και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες κάθε είδους, αφού είστε σίγουροι για τα πιστεύω και τις θέσεις σας και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας. Επιπλέον, η καλή διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγιση σας απέναντι στις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Δία, είναι μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκταθείτε επαγγελματικά, αφού θα έχετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, αλλά και ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες που δεν είχατε καν οραματιστεί. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πραγματοποιήσετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, να θέσετε υψηλούς στόχους και να πάρετε ρίσκα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

Πηγή: asibiliou.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News