Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Νεκρός 27χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με mini bus - Σοκάρουν οι εικόνες


Νεκρός σε τροχαίο είναι ένα 27χρονος άνδρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με mini bus στο 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, στη Χαλκιδική.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 σήμερα το πρωί. Στο mini bus επέβαιναν έξι Πολωνοί και οδηγός ήταν ένας 44χρονος. Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν επιβάτης ο άτυχος 27χρονος, οδηγούσε 32χρονος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 27χρονο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ο 32χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Οι έξι Πολωνοί από το mini bus μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Δείτε φωτογραφίες από τους “Ιατρούς Εκαβ”:



 

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News