Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/07 - 31/07


Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου μπορεί να είναι δύσκολη σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις, όμως θα μας αποζημιώσει με μία ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 25/07/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μας δημιουργεί την ανάγκη να περάσουμε όμορφα και να κοινωνικοποιηθούμε, όμως χρειάζεται σύνεση και αυτοσυγκράτηση, γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές και να μας κάνει να αφεθούμε σε απολαύσεις χάνοντας το μέτρο.

Στις 26/07/2022 το τετράγωνο Ερμή-Άρη μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους και μπορεί να έρθουμε εύκολα σε αντιπαράθεση με το ταίρι μας. Προσέξτε λοιπόν τις παρορμητικές κινήσεις και μην λέτε πράγματα που δεν τα έχετε φιλτράρει και δεν έχετε υπολογίσει τις συνέπειες τους.

Στις 28/07/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ένα φεγγάρι το οποίο θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα μας χαρίσει θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Είναι λοιπόν ιδανική στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας, ειδικά εάν ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Δεν θα κυλήσουν βέβαια όλα ήρεμα για όλους, αφού την ίδια ημέρα το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού συνδέεται με απρόοπτες εξελίξεις, σοκαριστικά νέα ή συναντήσεις που θα μας ταρακουνήσουν.

Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/07/2022, μια όψη η οποία μπλοκάρει την επικοινωνία και δυσκολεύει την έκφραση μας, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω, προσπαθήστε να εστιάσετε σε ευχάριστα γεγονότα και να μην επιτρέψετε σε ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 26/7 σας καλεί να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και προσεκτικοί στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αφού θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας και να ειπωθούν πράγματα τα οποία θα πληγώσουν. Συγκρατήστε λοιπόν τον εκνευρισμό σας, πάρτε μια ανάσα πριν εμπλακείτε σε τσακωμό και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο, φωτεινό ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Το φεγγάρι αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, επομένως δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα, να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι πιο βαρύ για εσάς, αφού στις 31/7 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου φέρνει ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή μια διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μείνετε με τις σκέψεις σας. Σε κάθε περίπτωση, κρατήστε κοντά σας φίλους που μπορούν να σας κατανοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 26/7 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν έχετε καταπιέσει πολύ θυμό μέσα σας το τελευταίο διάστημα και νιώθετε έντονο αναβρασμό, αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να ξεσπάσετε και να πείτε πράγματα χωρίς να τα έχετε φιλτράρει προηγουμένως. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο αντικειμενικοί και ψύχραιμοι πριν κάνετε επίθεση στο ταίρι σας και επίσης αποφύγετε όσο μπορείτε επαφές με άτομα από το παρελθόν. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και την οικογένεια σας και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Την ίδια ημέρα βέβαια, το εκρηκτικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα, ανατροπές ή μια εξέλιξη που δεν την περιμένατε. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και τις επαφές σας αυτές τις ημέρες και να μην προκαλείτε ακραίες αντιδράσεις χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη στις 26/7 έρχεται για να δημιουργήσει εντάσεις και δεν αποκλείεται να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή με φιλικά σας πρόσωπα. Προσέξτε λοιπόν ιδιαίτερα τις επαφές σας αυτές τις ημέρες, καθώς και τις συζητήσεις που κάνετε στο διαδίκτυο και ξανασκεφτείτε τι λέτε και πώς το λέτε, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε δύσκολη θέση. Στις 28/7 η ευχάριστη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται αυτό το φεγγάρι να φέρει στον δρόμο σας μια καινούρια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα με το ταίρι σας θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη για να πάτε μια εκδρομή και για να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/7 μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν. Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και κάντε έναν πολιτισμένο διάλογο εάν θέλετε να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό στις 25/7, μια όψη η οποία δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές στο ερωτικό κομμάτι. Προτιμήστε αυτή την ημέρα να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να βρείτε χρόνο για να αποσυμπιεστείτε για λίγο, αφού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα ή να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι ένα φεγγάρι το οποίο θα φέρει σταθεροποίηση σε μια σχέση και μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ένα πλάνο που είχατε στο μυαλό σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο βαρύ για εσάς, αφού στις 31/7 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση ή παρεξηγήσεις, ειδικά εάν βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και παράπονα που κρατούσατε καιρό μέσα σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να ακούσετε ο ένας τον άλλον πριν πείτε πράγματα που μπορεί να πληγώσουν.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονους τόνους για εσάς, αφού το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 26/7 μπορεί να σας παρασύρει σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με εγωιστική ή ακόμα και επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το φεγγάρι αυτό είτε θα ανανεώσει τη σχέση σας είτε θα σας βοηθήσει να εκφράσετε και να διεκδικήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα ανανεώσει την πίστη σας στις σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο δύσκολο για εσάς, αφού στις 31/7 η σκληρή αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να σας απομακρύνει από τον σύντροφο σας ή να νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνει. Κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τόνους και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 25/7 σας καλεί να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να κοινωνικοποιηθείτε και να αφήσετε λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τυχόν ερωτικές περιπέτειες που είναι παράνομες ή μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Χαρείτε λοιπόν αυτή την ημέρα, όμως προσπαθήστε να μην είστε επιπόλαιοι και να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα συναισθήματα σας και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που σας πλήγωσαν και σας δημιούργησαν ανασφάλειες. Εστιάστε λοιπόν στην εσωτερική σας γαλήνη και ελάτε κοντά σε εκείνους που μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος και μην θυσιάζεστε για άτομα που δεν κάνουν το παραμικρό για εσάς. Την ίδια ημέρα, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να έχετε κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν ψυχικά. Προσπαθήστε λοιπόν να διαχειριστείτε την ένταση σας και να μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 26/7 σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αφού μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στη σχέση. Είναι πολύ πιθανό να ακουστούν σκληρές αλήθειες που θα πληγώσουν, αφού μέχρι και εσείς θα ξεχάσετε τι σημαίνει διπλωματία και τακτ. Δεν είναι κακό να εκφράσετε τις σκέψεις και να μιλήσετε έξω από τα δόντια, αρκεί να έχετε την υπομονή να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο στην κοινωνική σας ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να συμφιλιωθείτε με φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσα από παρέες με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, στις 31/7 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να ειπωθούν σκληρά πράγματα τα οποία φέρουν απομάκρυνση και ψυχρότητα με τον σύντροφο ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Επικεντρωθείτε λοιπόν σε πρακτικά ζητήματα και μην περιμένετε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα αγγίζει ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και φέρνει ευκαιρίες και νέα δεδομένα στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Καλείστε λοιπόν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σας με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στους στόχους σας και να κάνετε αυτό που θεωρείτε καλύτερο για εσάς, αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραμελήσετε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει απρόοπτα ή έντονες αντιδράσεις οι οποίες χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει σκληρές κουβέντες ή έντονη κριτική μέσα στη σχέση σας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ψυχρό κλίμα και αποστασιοποίηση. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, μπορεί να νιώσετε έντονη μοναξιά ή ματαίωση αυτές τις ημέρες, όμως αυτοί που θα είναι τώρα δίπλα σας είναι εκείνοι στους οποίους αξίζει να ανοιχτείτε και να επενδύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 25/7 φέρνει έντονες επιθυμίες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές για εσάς, όμως σας καλεί να έχετε μέτρο και σύνεση σε ό,τι κάνετε γιατί θα είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις και μην ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν είναι αξιόπιστοι. Στις 26/7 το τετράγωνο Ερμή-Άρη δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και φέρνει παρεξηγήσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού θα ειπωθούν λόγια που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα νεύρα και τον παρορμητισμό σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας χαρίζει θετική σκέψη και σας βοηθάει να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώστε ένα ταξίδι, να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και γενικώς να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα. Στις 31/7 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει την επικοινωνία και τις επαφές σας, επομένως ίσως θα είναι καλύτερα να αποφύγετε τα ρίσκα ή τις σημαντικές συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και να προσέξετε ιδιαίτερα τι λέτε και τι κανονίζετε με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σας καλεί να αφεθείτε σε απολαύσεις, να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από υπερβολές ή να εμπλακείτε σε καταστάσεις που έχουν να σας προσφέρουν μόνο εφήμερες απολαύσεις και όχι κάτι το ουσιαστικό. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και να αφήσετε πίσω σας επίπονες καταστάσεις και ανθρώπους που σας καταπιέζουν ή σας κρατάνε πίσω με κάποιο τρόπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε απίστευτο πάθος και σεξουαλική έλξη, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εκπλήξεις ή απρόσμενες συναντήσεις που θα σας αναστατώσουν, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 26/7, μια όψη η οποία δεν ενδείκνυται για συζητήσεις γιατί μπορεί πολύ εύκολα να καταλήξουν σε τσακωμό και να χαλάσει το κλίμα στη σχέση σας. Το κλίμα λοιπόν θα είναι έντονο και μπορεί πάνω στα νεύρα να ειπωθούν κουβέντες που θα σας φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σας ή να ακουστούν αλήθειες που πονάνε. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, γιατί όσο επιμένετε εσείς σε κάτι, τόσο πιο αντιδραστικός-η θα είναι ο-η άλλος-η. Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και εγκαινιάζει μια νέα αρχή. Θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Αυτό το φεγγάρι, είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα είναι πιο δύσκολο, αφού η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 31/7 θα δυσκολέψει την επικοινωνία μέσα στη σχέση σας και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρή στάση και ψυχρότητα. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω και δώστε χώρο και χρόνο στο ταίρι σας εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 25/7 είναι μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μη φερθείτε με επιπολαιότητα απέναντι σε μια νέα γνωριμία και να μην κάνετε υπερβολές οι οποίες θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Είναι σημαντικό να έχετε μέτρο σε ό,τι κάνετε αυτές τις ημέρες και να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας πριν εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Στις 28/7 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή ένα απρόσμενο νέο το οποίο θα αλλάξει τη γνώμη σας για κάποιο πρόσωπο ή τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια σας ή σε ένα ταξίδι που κανονίζατε, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις αλλαγές που συμβαίνουν.

Πηγή: asibiliou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News