Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Μυστήριο με το θάνατο του 23χρονου φοιτητή - Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας


Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το θάνατο του 23χρονου φοιτητή που έχασε ξαφνικά τη ζωή του κατά τη διάρκεια διακοπών με φίλους του στη Σίφνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει στον Πειραιά, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 23χρονου φοιτητή που ξεψύχησε στη Σίφνο.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος Θανάσης από τη Λαμία, βρισκόταν για διακοπές με φίλους του στη Σίφνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός λίγες ώρες πριν το θάνατό του είχε κάνει self test και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το απόγευμα της Τρίτης πήγε να βρει του φίλους του που είχαν κατέβει στην παραλία. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο κέντρο υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Ο καρδιολόγος της οικογένειας Παναγιώτης Ιακωβίδης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως «ο νεαρός δεν είχε κάποιο βαρύ ή γνωστό σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είναι σοκαριστική η απώλεια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ή σχεδόν πάντα καρδιολογική η αιτία και αν ήταν και θετικός στον κορονοϊό προφανώς θα πρέπει να εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο. Πρέπει να γίνει και με την προβλεπόμενη διαδικασία διότι υπάρχουν και τα θέματα κορονοϊού. Είναι μια πολύ δύσκολη διερεύνηση και υπεύθυνη».

Η σορός του 23χρονου έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (27/7) στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα το πρωί θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, η οποία θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του αδικοχαμένου φοιτητή, που ξεκίνησε για διακοπές με τους φίλους του και δεν ξαναγύρισε.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News