Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο στην εθνική με δύο νεκρούς - Η μοιραία κίνηση του 15χρονου οδηγού


Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στην Κορίνθου – Τριπόλεως με δύο νεαρά παιδιά, έναν 17χρονο αγόρι και ένα 18χρονο κορίτσι να χάνουν τη ζωή τους στο ύψος του Σπαθοβουνίου.

Το τροχαίο συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στο ρεύμα προς Τρίπολη, όταν ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτό από την ίδια κατεύθυνση.

Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός, ενώ στο άλλο τέσσερις νέοι.

Οδηγός του οχήματος με τους τέσσερις νεαρούς ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Το τέταρτο άτομο στο όχημα είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.




 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News