Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Συνεργασία Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και Εθνικού Μετώπου στις επερχόμενες διπλές εθνικές εκλογές


Πλαίσιο εκλογικής συνεργασίας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και του Εθνικού Μετώπου για τις επερχόμενες διπλές εθνικές εκλογές

Επικυρώνεται σήμερα η εκλογική συνεργασία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και του Εθνικού Μετώπου, μέσω της συμμετοχής του Προέδρου του Εθνικού Μετώπου, κυρίου Μάνου Κώνστα, στα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, στην εκλογική περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών. Επίσης και άλλα ικανά στελέχη του κόμματος θα είναι υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες της Χώρας.

Σκοπός της συνεργασίας μας η ενίσχυση του κοινού Εθνικού Αγώνα μέσω της ένωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων, που μάχονται υπέρ της Πατρίδος και του Ελληνικού λαού.

Πιστοί στο δόγμα: «Η ισχύς εν τη ενώσει», επιδιώκουμε την παρουσία στην επόμενη βουλή μιας ισχυρής και δυναμικής Εθνικής αντιπολίτευσης, ενάντια στο διεφθαρμένο και αντεθνικό σύστημα. Οι κοινές και ταυτόσημες πολιτικές θέσεις των κομμάτων μας πάνω στα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο και την επιτυχία της συνεργασίας μας. Η θετική ανταπόκριση του Προέδρου του Εθνικού Μετώπου, κυρίου Μάνου Κώνστα, στην πρόσκληση που απηύθυνε το πρόσφατο συνέδριο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, για ένωση όλων των φορέων και προσωπικοτήτων του Πατριωτικού Χώρου, δείχνει το δρόμο της ενότητας και της νίκης. Στα νικηφόρα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, καλούνται να δώσουν το παρόν, όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές διατηρώντας την αυτονομία και την ξεχωριστή κομματική τους ταυτότητα. Με μοναδική προϋπόθεση την κοινή και ενιαία γραμμή στη μεγάλη πολιτική μάχη, που θα δοθεί εντός του κοινοβουλίου.

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News