Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Σκύδρα: Συνεχίζεται η μάχη για κατάσβεση της φωτιάς - «Έχουμε δρόμο μπροστά μας», λέει η Δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην πρώτη γραμμή, εκεί όπου δίνεται μια μεγάλη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει σε χερσολίβαδο, μεταξύ Καλής – Ανύδρου στη Σκύδρα, βρίσκεται η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε όλα τα σημεία και συνδράμει στον συντονισμό μαζί με τις αρμόδιες αρχές και φυσικά με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής.

Χωρίς να χάσει χρόνο, έριξε στη μάχη όλο τον στόλο και τους εργολάβους του Δήμου, ώστε να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς πριν πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η κ. Ιγνατιάδου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και έκανε την εξής δήλωση:

«Υπάρχουν ακόμα ενεργές δύο-τρεις εστίες φωτιάς, αλλά θεωρώ μετά και τις συνομιλίες που είχα με τον Διοικητή και με τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα Πυροσβεστικά όλα θα μείνουν εδώ όλο το βράδυ, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Δήμος Σκύδρας ήταν εδώ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, με όλα του τα μηχανήματα, με εργαζόμενους, με συνεργάτες εργολάβους. Να ευχαριστήσω όλους. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει επιχείρηση και από αέρος, υπάρχουν πολλά πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι και οικισμοί. Έχουμε κάποιες ζημιές σε αγροκτήματα, σε χωράφια που είχαν καλλιέργειες, αυτά θα τα δούμε αύριο. Αύριο θα πραγματοποιήσει επέμβαση και ο στρατός με μεγάλα οχήματα».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News