Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει τόπλες σε δωμάτιο ξενοδοχείου (ΦΩΤΟ)


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό μια σέξι πόζα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Έζησε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό έχοντας ως βάση της την Νέα Υόρκη όπου κατάφερε να κάνει αξιόλογες συνεργασίες στο χώρο της μόδας. Όμως, τα τελευταία χρόνια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο χώρο της τηλεόρασης.

Η αρχή έγινε με το GNTM που στους δύο πρώτους κύκλους την είχαμε δει να κάθεται στην καρέκλα του κριτή και το επόμενο βήμα ήταν μια δική της εκπομπή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ετοιμόλογη, μπορούσε να διαχειριστεί με άνεση τις απαιτήσεις μιας καθημερινής εκπομπής, ωστόσο τόσο το concept όσο και οι συνεργάτες δεν τη βοήθησαν για να καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Την επόμενη σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει ανανεωμένη σε νέο κανάλι και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ βολιδοσκοπείται για την παρουσίαση δύο διαφορετικών εκπομπών που θα προβάλλονται μαγνητοσκοπημένα.


Αυτή τη περίοδο το μοντέλο βρίσκεται στα Κουφονήσια απολαμβάνοντας ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Κάθε χρόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει μεγάλος μέρος των διακοπών της στο συγκεκριμένο νησί που είναι το αγαπημένο της απολαμβάνοντας τα μπάνια και την συντροφιά της παρέας της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στα social μια σειρά σέξι φωτογραφιών μοιράζοντας στιγμές της καθημερινότητας από τις διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το μοντέλο είναι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διαμένει φορώντας ένα μπλε μαγιό, ενώ είναι τόπλες και έχει βάλει ένα μαξιλάρι μπροστά στο στήθος της. Η φωτογραφία έχει αποσπάσει πάνω από 46 χιλιάδες likes και 280 σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News