Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Την Τετάρτη στη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ ο οδικός άξονας Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα»


Για το θέμα του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» επικοινώνησε σήμερα (20 Ιουνίου 2022) με τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Καβαλάκη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Όπως ενημέρωσε ο Γενικός τον Βουλευτή, στη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22 Ιουνίου 2022) συμπεριλαμβάνεται και το θέμα της έγκρισης του έργου αναβάθμισης και κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα».

Δεδομένου ότι μετά την έγκριση απαιτείται περίπου ένα διάστημα 15 ημερών για υπογραφές και δημοσίευση σε ΦΕΚ και εφόσον την Τετάρτη έχουμε και επίσημα την έγκριση, υπολογίζεται ότι στα μέσα Ιουλίου θα είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News