Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Παγωμένο γλύκισμα παγωτού


Άκρως δροσιστικό και πολύ εύκολο στην παρασκευή του

Υλικά

- 8 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο καρπούζι

- 1-1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη

- 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού

- 2 φακελάκια ζελατίνης χωρίς γεύση

- 1/2 φλ. τσαγιού κρύο νερό

- 2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το καρπούζι, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βάλτε το μισό μείγμα στο μπλέντερ, χτυπήστε το μέχρι να γίνει λείο και ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ. Επαναλάβετε με το άλλο μισό και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα, μαγειρέψτε και ανακατέψτε τη ζελατίνη και το νερό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέστε στο μείγμα καρπουζιού και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 3

Ανακατέψτε το γάλα μέχρι να αναμειχθεί καλά και καταψύξτε το μείγμα.

Βήμα 4

Βγάλτε από την κατάψυξη πριν το σερβίρισμα, περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News