Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

«Μάγεψαν» Γιάννης και Τάσος Δίσκος στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ υποδέχεται το καλοκαίρι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και η μπάντα του Μουσικού κουτιού ετοίμασαν το juke box της ζωής τους και το αφιερώνουν σ’ όλους! Μια μουσική γιορτή με λίγα λόγια και πολλά κέρματα.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή της Τετάρτης γιόρτασε το τέλος μιας δημιουργικής χρονιάς και μοίρασε όμορφα συναισθήματα με τους τηλεθεατές στο τελευταίο Μουσικό Κουτί της σεζόν που μοιάζει να είναι …οικογενειακή υπόθεση!

Υπέροχη στιγμή η συνάντηση δύο μουσικών από την Αλμωπία, του πατέρα Τάσου και γιού Γιάννη Δίσκου από την Αριδαία, οι οποίος μας ταξίδεψαν σε τοπικά μουσικά μονοπάτια, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Δείτε την υπέροχη εμφάνιση στο 1:26:15 του παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News