Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Θυμάστε την Κινέζα σύντροφο του Σάκη Ρουβά; Δείτε πώς είναι σήμερα - Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Ψινάκης


Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας.

«Κάποτε θα ‘μαστε μαζί να το θυμάσαι» τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του.

Αλλά τελικά αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια που αντεχει στον χρόνο!

Δείτε πώς είναι είναι σήμερα η Ρεμπέκα Γουάνγκ

Η ίδια κάνει καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες!

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παραμένει το ίδιο όμορφή ίσως και περισσότερο από παλιά!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News