Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Αρτοποιεία - Καφέ ΚΑΜΠΛΙΤΣΗ: Με «μαγιά» τη γνώση και την αγάπη για τα προϊόντα


Πέρασαν τα χρόνια όπου ο φούρνος είχε μόνο ψωμιά και καμιά πίτα στη βιτρίνα του. Τώρα τα αρτοζαχαροπλαστεία είναι μικρές μπουτίκ νοστιμιάς με αλεύρι και ζάχαρη και αυτό το κάνουν πράξη τα Αρτοποιεία ΚΑΜΠΛΙΤΣΗ στην Αριδαία, κερδίζοντας επάξια μια θέση στη καρδιά των πελατών τους!

Στα Αρτοποιεία ΚΑΜΠΛΙΤΣΗ οι πρώτες ύλες τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής. Η παράδοση στο ψωμί και στα γλυκά ξεκίνησε το 1985 και συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση, με «μαγιά» τη γνώση και την αγάπη για τα προϊόντα.

Θα δοκιμάσεις πίτες με παραδοσιακό φύλλο σε όλες τις κλασσικές γεύσεις. Στα ράφια του θα βρεις επίσης εξαιρετικά ψωμιά και λαχταριστά γλυκά. Το αρτοποιείο παραμένει ανοιχτό και τις Κυριακές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε και τον καφέ σας.

Το σίγουρο είναι, πως τα νοστιμότατα σφολιατοειδή, το μυρωδάτο ψωμάκι και οι γλυκοί πειρασμοί θα σας φέρουν σε... μεγάλο δίλημμα.

Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική - Αρτοσκευάσματα

Κεντρικό: Γεωργάκη Ολυμπίου 10

Υποκατάστημα: Λοχαγού Πασσιά 10

Βρείτε μας στο facebook (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)






















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News