Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Λουντέμεια 2022: «Μια νύχτα στον παράδεισο» με τραγουδιστή «έκπληξη» - Πότε θα γίνει η μεγάλη συναυλία


Ανακοινώθηκαν από τον Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης», οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα φετινά Λουντέμεια. Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Εξαπλάτανο.

Από την ώρα της ανακοίνωσης, μία είναι η ερώτηση: Ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα πλαισιώσει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση;

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε μέσα από το Aridaia News, μετά από δύο χρόνια απουσίας, τα Λουντέμεια επιστρέφουν. Ο θεσμός που καθιέρωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης», φαίνεται πως θα βάλει... «φωτιά» στο φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κεντρική συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022. Το όνομα του καλλιτέχνη δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής και η ανακοίνωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν κάποιες πληροφορίες, που κάνουν λόγο για έναν τραγουδιστή που θα μας στείλει με τα τραγούδια του... «μια νύχτα στον παράδεισο». Ένας καλλιτέχνης ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, που σε κάθε του live έχει έναν μοναδικό τρόπο να... «παίζει με τη φλόγα».

Θυμίζουμε ότι από τη σκηνή έχουν περάσει μεγάλα ονόματα, όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Γλυκερία κ.α.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News