Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

«Εθνική Συμφωνία» και επίσημα από Μπογδάνο, Τζήμερο και Κρανιδιώτη - «Θα εμποδίσουμε εθνικές υποχωρήσεις»


Επισήμως παρουσιάστηκε ο νέος πολιτικός συνασπισμός υπό τον τίτλο «Εθνική Συμφωνία» που απαρτίζεται από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη και τη «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου που θα είναι και πρόεδρος που σχηματισμού που θα κατέλθει στις επόμενες εθνικές εκλογές με στόχο να προσέλκυση ψηφοφόρους από τον χώρο της δεξιάς και του φιλελεύθερου πατριωτισμού.

Όπως τόνισαν, «η Εθνική Δημιουργία είναι ένα κανονικό δεξιό κόμμα, με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους φιλελεύθερους πατριώτες».

Ο κ. Μπογδάνος, που πήρε πρώτος τον λόγο είπε πως «δεν νοείται συντηρητικός ή φιλελεύθερος να ψηφίζει σήμερα μια Νέα Δημοκρατία, που σε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα έχει γίνει κεντροαριστερό κόμμα. Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ξεκάθαρα αστική, φιλοδυτική, συντηρητική παράταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό είναι το κενό που ερχόμαστε να καλύψουμε. Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ΜΚΟ, ΛΟΑΤΚΙ, δικαιωματισμό, Ισλάμ και φεμινισμό, αλλά μικρό κράτος, χαμηλούς φόρους, νομοκρατία, ισονομία».

Από την πλευρά του ο κ. Τζήμερος σημείωσε ότι «η χώρα δεν χρειάζεται απλώς να σπάσουμε αυγά, αλλά να… ξεκληρίσουμε ολόκληρα κοτέτσια. Συναντιόμαστε σήμερα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την νέα γενιά που θα παραλάβει και τη σκυτάλη, ώστε να μπούμε στη Βουλή και να συγκρουστούμε με όσα ρημάζουν τη πατρίδα μας. Ο μαύρος ολοκληρωτισμός, ο κόκκινος ολοκληρωτισμός, αλλά και ο αλματωδώς εξαπλούμενος ισλαμικός ολοκληρωτισμός απειλούν εξίσου τη Δημοκρατία».

Ακολούθως λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Κρανιδιώτης επεσήμανε πως «δεν έχουμε στόχο, ούτε καημό να συγκυβερνήσουμε με κανέναν. Είμαστε και θα παραμείνουμε οι συνεπείς της πολιτικής. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε επώδυνες εθνικές υποχωρήσεις, για να σταματήσουμε τον δημογραφικό και πολιτισμικό αφελληνισμό. Είμαστε εδώ, ώστε οι νοικοκύρηδες, νομοταγείς Έλληνες να πάψουν να είναι πολίτες β’ κατηγορίας στην ίδια τους τη χώρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News