Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Εθνικές εκλογές την Κυριακή 2 Οκτωβρίου;


Σενάριο εκλογών για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου επεξεργάζεται η κυβέρνηση μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Ουάσινγκτον, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr.

Η Κυριακή αυτή είναι ενδεικτική και θα μπορούσε να είναι είτε νωρίτερα, στις 25 Σεπτεμβρίου, είτε την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Το σχέδιο της κυβέρνησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας τόσο στα ενεργειακά όσο και στην ακρίβεια και την καθημερινότητα των πολιτών εν γένει.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φάνηκε να εξετάζει τις εισηγήσεις των συνεργατών του για επίσπευση του εκλογικού χρόνου.

Η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αλλά είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φάνηκε να συζητά το ενδεχόμενο να μην στηθούν οι κάλπες τον Μάιο του 2023 αλλά οκτώ μήνες νωρίτερα.

Αν, η εισήγηση γίνει τελικά δεκτή από τον πρωθυπουργό, τότε οι δεύτερες εκλογές τοποθετούνται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου.

3 σχόλια:

  1. αχ Αλέξη τι σε περιμένει θα ειναι μεγάλη πολύ μεγάλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να είσαι πολύ μακάκας 8:38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.5% στης φοιτητικες ο Συριζα; μπραβο πανε καλα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News