Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΣΟΚ: Ουκρανοί πολιτοφύλακες σημάδεψαν με όπλο τον εικονολήπτη του OPEN (ΒΙΝΤΕΟ)


Τη φρίκη του πολέμου ζουν οι δημοσιογράφοι και οι εικονολήπτες των ελληνικών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται για ακόμη μια μέρα στην περιοχή καλύπτοντας την εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας.

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε και το συνεργείο του Open στο Κίεβο όταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης και ο εικονολήπτης Δημήτρης Αλεξάκης δέχτηκαν έλεγχο από πολιτοφύλακες και αστυνομικούς της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος: «Μας πλησίασαν πολιτοφύλακες και αστυνομικοί. Κάποια στιγμή ο ένας από τους πολιτοφύλακες, που ήταν πολύ εκνευρισμένος σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε τον Δημήτρη», αναφερόμενος στον εικονολήπτη του OPEN.

Όπως είπε: «Τα πράγματα ήταν “λίγο δύσκολα” αλλά το ξεπεράσαμε. Ο Δημήτρης κράτησε την ψυχραιμία του. Προσπάθησα να δείξω την δημοσιογραφική ταυτότητά μου, ο Νίκος ο μεταφραστής μας άρχισε να τους φωνάζει και να τους εξηγεί…».

Μάλιστα, ο εικονολήπτης Δημήτρης Αλεξάκης περιέγραψε ότι για να καθησυχάσει τον πολιτοφύλακα που τον σημάδευε, αναγκάστηκε να ξαπλώσει στο έδαφος.

1 σχόλιο:

  1. Και που είστε ακόμα που υποστηρίζεται τους ΟυκανοΝΑΖΙ.Η ΡΩΣΊΑ καθαρίζει την Ευρώπη από ΝΑΖΊ και εσείς πάτε κατά της Ρωσίας. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην ακούτε τους βρομ@ Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News