Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Συνάντηση του Λάκη Βασιλειάδη με τον Στέλιο Πέτσα


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, με τον οποίο και συζήτησαν για το πρόγραμμα χρηματοδότησης έργων βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των υποδομών της χώρας «Αντώνης Τρίτσης».

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης παρουσίασε προτάσεις των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι οποίες, όπως ανέφερε καταρτίστηκαν με σχεδιασμό και συστηματική δουλειά από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΟΤΑ Α’βαθμού, τονίζοντας τη σημασία της υλοποίησής τους για τους πολίτες, καθώς το περιθώριο βελτίωσης των υποδομών των Δήμων της Πέλλας είναι μεγάλο.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στις διαδικασίες του Προγράμματος και τη σημαντική μείωση του χρόνου ένταξης μιας πρότασης που με σωστό σχεδιασμό πέτυχε το Υπουργείο, ώστε μέχρι σήμερα να έχουν ενταχθεί έργα ύψους 1,7 δις ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες ανακοινώσεις έργων, πάντα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε κάθε Περιφέρεια και Δήμο της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. ΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΛΠ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ 1,80 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ? ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News