Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Μνημόσυνο για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι στιγμές έντασης κοντά στους γονείς και τα πλάνα που συζητήθηκαν


Οι γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα, τέλεσαν μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα αγγελούδια τους. Έφτασαν στην εκκλησία ντυμένοι στα μαύρα και πιασμένοι χέρι – χέρι.

Στιγμές συγκίνησης αλλά και έντασης στο μνημόσυνο των παιδιών στην Πάτρα. Οι γονείς τους, στενοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, με την ατμόσφαιρα κατά διαστήματα να είναι ηλεκτρισμένη. Αιτία η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και η παρουσία δημοσιογράφων από την Πάτρα και την Αθήνα. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα άτομο που στεκόταν στην είσοδο του Ιερού Ναού προσπαθούσε να εμποδίσει ορισμένους να περάσουν στα ενδότερα.

Ο συγκεκριμένος που ήταν ο μοναδικός που δεν φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δεν μπορούσε να γνωρίζει όλους τους δημοσιογράφους και έτσι οι Αθηναίοι απεσταλμένοι είχαν ανέβει στον γυναικωνίτη και φωτογράφισαν την διαδικασία. Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο συγκεκριμένος έφτασε στο σημείο να απειλεί, χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αν και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Αργότερα όμως φάνηκε πως είχε σχέση με την εκκλησία και τον προϊστάμενό της. Θα πρέπει να τονιστεί πως την ίδια ώρα στην πόρτα του Ιερού Ναού ήταν δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι επίβλεπαν την διαδικασία. Προφανώς για να εξακριβώσουν τι συμβαίνει και να ενημερώσουν το “Ανθρωποκτονιών” στην Αθήνα, το οποίο διερευνά την πολύκροτη υπόθεση θανάτου.

Οι γονείς των παιδιών έφτασαν στην εκκλησία ντυμένοι στα μαύρα και πιασμένοι χέρι – χέρι, όπως βλέπουμε στα επόμενα βίντεο…  

Οι γονείς προσπέρασαν τις τηλεοπτικές κάμερες χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Η 33χρονη μητέρα είχε μιλήσει για τελευταία φορά στην Αγγελική Νικολούλη, για όλους και για όλα. Για τους θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα, το Σύνδρομο Μινχάουζεν και την ερώτηση ψυχιάτρου, που την έκανε να αναθεωρήσει.

Αναφερόμενη ξανά στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ότι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται». Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών απαντώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πορεία των ερευνών, είπε: «Θα δούμε. Θα βγουν οι τοξικολογικές και θα σταματήσει όλο αυτό».

Εν τω μεταξύ στην κύρια φάση της μπαίνει η έρευνα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου απεβίωσε στις 22 Ιανουαρίου 2021 η εννιάχρονη Τζωρτζίνα, αλλά και αυτών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και τοποθετήθηκε απινιδωτής στο άτυχο κορίτσι, έχει εισέλθει πλέον η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News