Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Το «Τούνελ» αποκάλυψε μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα για την άτυχη Τζωρτζίνα


Μάρτυρας – «κλειδί» σπάει τη σιωπή του και μιλά στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη. Η μαρτυρία του ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του βρέφους.

«Ήξερα την ιστορία της οικογένειας. Έχεις κηδεύσει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δε θα ήξερα τι να της πω» σημείωσε.

«Εξηγούσε ότι είναι πολύ δυνατό παιδί η Τζωρτζίνα, γιατί ήταν εκείνη που βρήκε την αδελφή της πεθαμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

«Ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί κάποιο ψυχολόγο για την ίδια ή το παιδί και μου απάντησε πως δε χρειάστηκε, γιατί η Τζωρτζίνα που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, το ξεπέρασε», ανέφερε ο μάρτυρας μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News