Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Κούλουμα με χιονοπτώσεις σε Αλμωπία και Έδεσσα - Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Πέλλας


Σε ετοιμότητα ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας, ενόψει καιρικών φαινομένων, κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, με στόχο την προετοιμασία του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την έγκαιρη αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού) κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Την σύσκεψη συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δάνης Τζαμτζής, ενώ συμμετείχαν σ’ αυτήν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δρ Χρήστος Μπιμπίτσος και το στέλεχος Κωνσταντίνος Καφετζής, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβαλλοντικών Έργων & Υποδομών κ. Χρήστος Οικονόμου και ο εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρίας για τον Αποχιονισμό κ. Δημήτριος Καιρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν οι περιοχές στις οποίες αναμένεται να υπάρξει χιονόπτωση (κυρίως ορεινή Αλμωπία και ορεινή Έδεσσα), η προληπτική ρίψη άλατος σε επικίνδυνα σημεία και τα συγκοινωνιακά μέτρα που θα χρειαστεί να ληφθούν για τη διευκόλυνση και ασφάλεια των μετακινούμενων οχημάτων.


Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει:

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε στην Πέλλα επισκέπτες και τουρίστες που θα θελήσουν να περάσουν μαζί μας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Είναι σημαντικό οι οδηγοί να είναι προετοιμασμένοι για καιρικά φαινόμενα που θα δυσκολέψουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε αλυσίδες και να μένουν στο κεντρικό οδικό δίκτυο. Βάζοντας πρώτα την ασφάλειά μας, εξασφαλίζουμε ότι θα περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο. Καλή σαρακοστή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News