Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Η Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας


Δείτε την απόφαση:


 

12 σχόλια:

  1. να κατέβω κ εγω υποψηφιος μηπως διορισω κανενα παιδι. 2 ειναι μασαλα και τα εχω ανεργα. κριμα χρηστο εισαι απογοητευση σκετη. τι ελεγες και πως εχεις γινει χειροτερος και απο τους χειροτερους. τωρα φαινεται γιατι φυγατε απο τον μπινο. καληνυχτα αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει πολλους ακομα που περιμενουν αυτο που τους εταξε ο χρηστος. που να παρεις εσυ σειρα.

      Διαγραφή
  2. Α ρε Δημήτρη πόσο δίκιο είχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα εβαζα τιτλο
    δικαιωση δημητριου μπινου
    ποσο δικαιο ειχε τελικα
    ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά ελεος
    Πόσα ακόμα άτομα θα κάνει ειδικούς συνεργάτες; Γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή επιτυχία ΤΌΛΗ στις δημοτικές εκλογές που θα είσαι υποψήφιος πλέον υποχρέωσης. Θα σε περιμένω να ζητήσεις την ψήφο μου.
    με δεδομένη την ανέχεια και την ανεργία των παιδιών μου άραγε τι θα πείς ::: σε περιμένω - απλά πρόλαβες εσύ και δεν είμουν εγώ ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ξαφνιαζεστε;;; Έτσι δεν γίνεται πάντα;;; Πέφτουμε απ' τα σύννεφα για το αυτονόητο;;; Και στη τελική καλά κάνει ο εκάστοτε δήμαρχος ! Λες και ζείτε σε άλλη χώρα και δεν ξέρετε πως λειτουργεί το όλο σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΜΩΠΙΑ... ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ... ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.. ΟΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπάτση αηδία έχεις καταντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλος ένας χρόνος και τελειώνει η θητεία έρχονται εκλογές το αποτέλεσμα αυτής της τετραετίας ένα μεγάλο τίποτα ανύπαρκτα έργα θά θά θά θά θά τίποτα πάμε σε κάτι άλλο μια αλμωπια υποβάθμιση σκέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sas enoxlh pou mia nearh kopela diorhzete..se enan dhmo pou einai dieftharmenos.....emena de me noiazei , poianou kori einai oute apo pio xorio einai...me noiazei na einai eki giati ksereis na kanei thn ergasia ths swsta,kathara kai timia......kai sto telos na tin aksiologisete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News