Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Ελπίζουμε να αντέξει», λέει ο δικηγόρος του


Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος από τον Ιούλιο του 2021, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό", ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, ενώ πριν από μερικές ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο και λαμβάνει θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά στις 18 Μαρτίου. "Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Ελπίζουμε να αντέξει", είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. Ο ίδιος υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας προϋπήρχε, όμως τώρα έχει επιδεινωθεί.

"Δεν είναι εύκολο να βρούμε ανθρώπους να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, διότι φοβούνται τη διαπόμπευση. Πολλοί θέλουν να μιλήσουν για τον Πέτρο και φοβούνται", τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

"Εύχομαι ειλικρινά να μπορέσει να αποδείξει την αθωώτητά του και να μπορέσει να βγει ζωντανός από την ποινική διαδικασία", σημείωσε κλείνοντας ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News