Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Νεκροί μάνα, πατέρας και δύο μικρά παιδιά - Αναζητείται ο ψυχρός εκτελεστής


Συγκλονίζει η αγριότητα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος στην Ανδραβίδα όπου μητέρα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους 2 και 3 ετών βρέθηκαν νεκροί.

Όπως επισημαίνει το ilialive, ο δράστης που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Εγκλημα σοκ στην Ανδραβίδα

Το έγκλημα συνέβη μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες χθες Τετάρτη. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία και ενώ διάφορα σενάρια διακινήθηκαν τις τελευταίες ώρες από διάφορες πηγές, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ενός υπηκόου Αλβανίας και μιας υπηκόου Ρουμανίας, σκότωσε άγνωστος δράστης - χωρίς να αποκλείεται να είχε και συνεργό - που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας στην γειτονιά του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου.

Ποιος σκότωσε το ζευγάρι και τα παιδιά στην Ανδραβίδα

Αρχικά, υπήρχαν αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που έσφαξε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε στη συνέχεια.

Ωστόσο, πληροφορίες που μετέφερε χθες το patrisnews από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, σκοτώνοντας το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, αυτό δηλαδή που βρήκε το ζευγάρι και τα αδέρφια του νεκρούς, το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Σοκ: Το 11χρονο παιδί βρήκε νεκρούς τους γονείς και τα αδέλφια του

Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 11 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της. Το παιδί έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Όταν μπήκε στο σπίτι, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και σύμφωνα με το ilialive, σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Γείτονες μετέφεραν το μικρό παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όλες οι δυνάμεις Ασφαλείας του νομού Πύργου και Ήλιδας, άνδρες της ΟΠΚΕ και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων.

Με πυροβόλο όπλο δολοφονήθηκαν οι 4 στην Ανδραβίδα

Στο σημείο έφτασε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα τρία πτώματα στο σπίτι και που μαζί με τους αστυνομικούς θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης για νέες έρευνες, στο χώρο του σπιτιού.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως πατέρας και μάνα έφεραν χτυπήματα από τσεκούρι ή μαχαίρι, όμως τελικά φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτύπημα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες υπό το φως των φακών καθώς το σπίτι δεν ηλεκτροδοτείται - πληροφορία που ελέγχεται.

Το 11χρονο παιδί που βρήκε δολοφονημένη την οικογένειά του, μεταφέρθηκε σε γειτονικό κατάστημα για να ηρεμήσει ενώ οι αστυνομικοί των ρώτησαν κάποια πρώτα στοιχεία για την ερευνά τους, ενώ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έλαβαν μια πρώτη κατάθεσή του.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και στη γύρω περιοχή αναζητώντας κάποιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη που έφτασε σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, αναζητώντας παράλληλα τα κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News