Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου - Σε ποιους συστήνει προσοχή


«Προσοχή» συστήνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι αυξάνεται σημαντικά η πιθανότητα (μετά την Καθαρά Δευτέρα) ακόμα και για αξιόλογες χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

«Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι λοιπόν στα βόρεια τμήματα της χώρας κυρίως από την Τρίτη και μετά, και όχι μόνο, θα σας πρότεινα να παρακολουθείτε τα δελτία καιρού για ότι νεότερο προκύπτει σε καθημερινή βάση», σημειώνει ακόμη.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι! Προσοχή!

Όπως έχω αναφέρει εδώ και αρκετές μέρες και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, οι “κατεβασιές” παγερού αέρα από την βορειοανατολική Ευρώπη δείχνουν τις επόμενες ημέρες και κυρίως την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός από την Βαλκανική Χερσόνησο να επηρεάζουν (αν και αρκετά πιο εξασθενημένες) κατά διαστήματα και τη βόρεια Ελλάδα αυξάνοντας σημαντικά την πιθανότητα (μετά την Καθαρά Δευτέρα) ακόμα και για αξιόλογες χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Καλό θα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, οι ορεινοί δήμοι της χώρας και κυρίως αυτοί της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας να έχουν αποθέματα αλατιού, τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη της επόμενης εβδομάδας…

Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι λοιπόν στα βόρεια τμήματα της χώρας κυρίως από την Τρίτη και μετά, και όχι μόνο, θα σας πρότεινα να παρακολουθείτε τα δελτία καιρού για ότι νεότερο προκύπτει σε καθημερινή βάση, καθώς όλα θα κριθούν από την ακριβή πορεία και την ένταση αυτής της ιδιαίτερα ψυχρής αέριας μάζας η οποία θα έχει και την μορφή ψύχους σε αρκετές περιοχές της Βαλκανικής χερσονήσου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News