Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Οικογένεια ξεκληρίστηκε στο Ιρπίν ενώ επιχειρούσε να διαφύγει - Σκληρές εικόνες


Τη φρίκη του πολέμου αποτυπώνουν φωτογραφίες που δημοσίευσε ο φωτορεπόρτερ Ντιέγο Ερέρα από το Ιρπίν της Ουκρανίας που βομβαρδίζεται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Στις ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες φαίνονται οι σοροί μιας οικογένειας – πατέρα, μητέρας και γιου- που δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Προσοχή σκληρές εικόνες...

Άλλοι τρεις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Να σημειώσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκαν άλλοι τρεις πολίτες, ανάμεσά τους δύο παιδιά, την ώρα που ο πληθυσμός της πόλης που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο επιχειρεί να διαφύγει.

Νωρίτερα, βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αποτυπώνει έκρηξη στο Ιρπίν, την ώρα που επιχειρούν να φύγουν άμαχοι. Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονταν στρατιώτες, δημοσιογράφοι και άμαχοι, ενώ ακούγονται να γαβγίζουν τρομαγμένα σκυλιά. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News