Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Έλευση του φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά - Δήλωση του Δημάρχου Πέλλας Γρ. Στάμκου


Ένα ακόμη βήμα μπροστά προχωρά ο Δήμος Πέλλας.

Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά.

Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την ανάδοχη εταιρία ενημερώθηκα ότι οι εργασίες ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023.

Η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου είναι ένα έργο πνοής που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, θα αναβαθμίσει οικολογικά την καθημερινότητά μας και θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις.

Αφού επιλύσαμε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά εδώ και 2,5 χρόνια, αφού χαλυβδώσαμε την υπομονή μας μπροστά στις -όχι μόνο γραφειοκρατικές- καθυστερήσεις και στα εμπόδια, αφού χρειάστηκε να κάνουμε πολλές φορές τη δουλειά άλλων, αφού βάλαμε τις φωνές και εναντιωθήκαμε σθεναρά στο ενδεχόμενο το έργο να υλοποιηθεί από ιδιώτες, τελικά τα καταφέραμε.

Το θέλαμε, το παλέψαμε, το αποκτούμε γιατί όπως έχω πει πολλές φορές χαμένα έργα είναι τα έργα που δεν διεκδικούνται.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις «δεν θα γίνει ποτέ», «θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε αέριο» και όλα αυτά που ακούγαμε εδώ και χρόνια έπεσαν γι΄ακόμη μια φορά στο κενό.

Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι το έργο να υλοποιηθεί με ασφάλεια, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη όχληση για τους κατοίκους της πόλης.

Γρηγόριος Στάμκος

Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News