Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Νέα επιτυχία της Δημάρχου Σκύδρας: Διέθεσε 60.000 ευρώ για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες


Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

60.000 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Σκύδρας, για τις ετήσιες προσλήψεις του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μας μονάδες.

Ο Δήμος κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ έτσι ώστε να προσλάβει ικανό και τον απαιτούμενο αριθμό εργαζομένων, καθώς το υπουργείο δεν κάλυψε τις πραγματικές και συνολικές ανάγκες των σχολείων μας στην καθαριότητα. Επιπλέον και επιπρόσθετα προσέλαβε με δίμηνες συμβάσεις εργαζόμενες για όποιο σχολείο είχε ανάγκη.

Ειδικά σε περίοδο πανδημίας η καθαριότητα στους χώρους των σχολείων ήταν σημαντικότατη και καθοριστική και ως εκ τούτου ήταν κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων μας, να είναι οι απαιτούμενες και με το κατάλληλο ωράριο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, την πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων, Δώρα Καρρά και όλες τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων μας, για την όμορφη συνεργασία, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους στους μαθητές μας.

Δυστυχώς οι εξωτερικές υποχρεώσεις μου, δεν μου επέτρεψαν να είμαι μαζί τους στην κοπή της βασιλόπιτας, αν και το ήθελα πολύ..

Να ευχηθώ ολόψυχα καλή χρονιά σ όλες, με ΥΓΕΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ!!

Να τις ευχαριστήσω επίσης για το όμορφο δώρο τους, τα βιβλία αποτελούν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα!

Τέλος, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την αντιδήμαρχο παιδείας Ιωάννα Βέργου, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σάκη Γίτσα, τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Θέμη Κρητίδη και τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννη Θεοδοσίου, που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, ακούραστοι και με μεράκι!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!










 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΑΠΑΛΑ!
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News