Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Πούτιν: Δεν θέλουμε πόλεμο στην Ευρώπη αλλά δεν μας έχετε δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις


Μετά από 3 ώρες συζητήσεων, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επανέλαβε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με την Δύση, αλλά τόνισε ότι όλα θα αποφασιστούν με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας του.

«Δεν θέλουμε πόλεμο στην Ευρώπη», τόνισε και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό ζητούν εγγυήσεις.

Ο Γερμανός Καγκελάριος τόνισε ότι οι σχέσεις Γερμανίας και Ρωσίας είναι «καλές» κι ότι οι διμερείς οικονομικοί δεσμοί εξακολουθούν να έχουν μεγάλες δυνατότητες. Σε ότι αφορά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων, ο Σολτς την χαρακτήρισε ένα «καλό σημάδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News