Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: Η στιγμή που μάνα ανταμώνει ξανά με τα παιδιά της στην Ουγγαρία (ΦΩΤΟ)


Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι έχουν ξεριζωθεί στην Ουκρανία αφού εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά τη ρωσική εισβολή, ενώ πολλές χιλιάδες έχουν ήδη περάσει σε γειτονικές χώρες, περιλαμβανομένων της Μολδαβίας, της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας.

Η ιστορία της Άννα Σέμγιουκ συγκλονίζει. Η 33χρονη είναι μάνα δύο παιδιών. Ο άντρας της, ο οποίος έφτασε μέχρι τα σύνορα με το ουγγρικό χωριό Beregsurani, άφησε τα παιδιά τους, στην 58χρονη Ναταλίγια Αμπλέγιεβα, μία άγνωστη γυναίκα, που τα παρέλαβε και φρόντισε για την ασφάλεια τους μέχρι να έρθει στην Ουγγαρία η μητέρα τους.

Και αυτή η μέρα ήταν η σημερινή. Η Άννα αγκάλιασε σφιχτά τη Ναταλίγια και στη συνέχεια έτρεξε στα παιδιά της…

Δείτε τη στιγμή που αντάμωσε ξανά με τα παιδιά της μέσα από τον φακό του Reuters:







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News