Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκίνησε η Γ’ φάση για την απογραφή πληθυσμού στο Δήμο Έδεσσας


Από σήμερα 15/2 έως και την ερχόμενη Δευτέρα 21/2 ο Δήμος Έδεσσας περνάει στην τρίτη φάση της απογραφής.

Συγκεκριμένα όσοι κάτοικοι της περιοχής δεν κατάφεραν να απογραφούν, είτε ηλεκτρονικά, είτε κατά την επίσκεψη του απογραφέα στις οικίες τους, έχουν τη δυνατότητα, τις επόμενες ημέρες, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 9:00 έως τις 14:00 να απογράφονται στα γραφεία της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατιστικής Πέλλας Πελοποννήσου 14, Έδεσσα. (τηλ: 2381021776, 2381051163, e-mail: edessa@statistics.gr ).

Οι πολίτες που προσέρχονται θα πρέπει εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα να έχουν το προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ αλλά και το ΑΦΜ και ΑΜΚΑ των υπολοίπων μελών του νοικοκυριού που θα απογράψουν.

Για την είσοδο των πολιτών στον χώρο τηρούνται τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο(πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικού rapid test/PCR.

Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News