Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Το πικρό χαμόγελο του πολέμου - Η φωτογραφία που συγκλονίζει τον πλανήτη


Βλέπει τις ρωσικές δυνάμεις να καταστρέφουν το σπίτι της

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία με την τραυματισμένη γυναίκα από τις ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία που κάνει τον γύρω του κόσμου.

Στην φωτογραφία φαίνεται μία τραυματισμένη γυναίκα η οποία παρακολουθεί τις ρωσικές δυνάμεις να καταστρέφουν το σπίτι της και συγκεκριμένα ένα συγκρότημα διαμερισμάτων έξω από το Χάρκοβο στην Ουκρανία.


Αυτό που συγκλονίζει σε αυτή τη φωτογραφία είναι πως η γυναίκα αν και είναι αιματοβαμμένη στο πρόσωπο και έχει τραυματιστεί στο κεφάλι εμφανίζεται να έχει ένα λυπημένο χαμόγελο στην κάμερα.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι εάν η Ρωσία έστηνε βάσεις στην Κούβα πως θα αντιδρούσε η ΑμερικήΤο ο θέμα είναι ότι οι Αμερικανοί βάζουν την Ευρώπη σε αναταραχή εκ του ασφαλούς και λόγω αποστάσεως.Η Ευρώπη δυστυχώς παραμένει αδρανής.Ολες οι αυστηρές κυρώσεις της εις βάρος της Ρωσίας θα γυρίσουν μπούμερανγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News