Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του πατέρα στην κορούλα του (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονίζει η εικόνα που κάνει τον γύρο των social media και δείχνει έναν νεαρό πατέρα ο οποίος αποχωρίζεται την οικογένειά του στην Ουκρανία και μένει πίσω για να πολεμήσει.

Ο πατέρας παίρνει αγκαλιά την κορούλα του και κλαίει καθώς δεν γνωρίζει αν θα την ξαναδεί. Της χαϊδεύει τα μαλλάκια της και της φοράει το σκουφί της, με κινήσεις απίστευτης τρυφερότητας.

Η ίδια και η μητέρα της πηγαίνουν σε ασφαλές μέρος για να γλιτώσουν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News