Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Ρουβάς: «Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Λιγνάδη είναι θαυμασμού και αγάπης» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στο Mega, δηλώνοντας τον θαυμασμό και την αγάπη του για αυτόν, ενώ έκανε λόγο για μια “κόλαση” που βίωνε ο υπόδικος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσθέτοντας πως “συμπάσχει” μαζί του.

Αναλυτικά ο Σάκης Ρούβας είπε:

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης... Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις...

2 σχόλια:

  1. Ας τον φωνάξει ο Μπακογιαννης για συναυλια και να του δώσει άλλες διακόσιες χήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα βρισκουνε αυτοι ολοι ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News