Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Γώγος: Μέχρι το Πάσχα η άρση των περισσότερων περιοριστικών μέτρων


Με την ελπίδα ότι τα δεδομένα της πανδημίας θα είναι πολύ καλύτερα, η στρατηγική της επιτροπής των ειδικών είναι να αρθούν τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα μέχρι το Πάσχα, όπως είπε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ 100,3, ο Χαράλαμπος Γώγος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αριθμοί της πανδημίας θα έχουν υποχωρήσει και έτσι μέχρι το Πάσχα θα αρθούν τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα, όμως η μάσκα θα παραμείνει στις ζωές «μέχρι να έχουμε μεγάλη αποκλιμάκωση».

Απόκριες και γήπεδα

Ο κ. Γώγος, αναφερόμενος στις συζητήσεις της επιτροπής των ειδικών, πρόσθεσε ότι μπορεί να δοθεί το «πράσινο φως» για κάποια πολιτιστικά δρώμενα χαμηλού κινδύνου, για τις Απόκριες, στα οποία δεν θα υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός.

Σε ό,τι αφορά τα γήπεδα και την αύξηση της χωρητικότητας, τόνισε ότι «σιγά σιγά θα έρθει και αυτό καθώς πρόκειται για σημαντική δραστηριότητα». Ωστόσο, όποια απόφαση παρθεί, αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

Για την πορεία της πανδημίας, ο καθηγητής δήλωσε ότι υπάρχει μια ύφεση και μια ελάττωση στις εισαγωγές και στις νοσηλείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News