Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Π.Ε. Πέλλας: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ


Θα συνεχιστεί η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2022, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίαςστην Περιφερειακή Ενότητα ΠΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής και συγκεκριμένα τους Δήμους: Αλμωπίας, Σκύδρας, Έδεσσας, Πέλλας.

Για τους ωφελούμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η διανομή τροφίμων θα ξεκινήσει από της 16 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν ξηρά τρόφιμα.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 8,1 κιλά από τα παρακάτω ξηρά προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειας:

1. ΑΛΑΤΙ Τεμάχια 1 Βάρος 500gr

2. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τεμάχια 2 Βάρος 2kg

3. ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τεμάχια 1 Βάρος 1L

4. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Τεμάχια 1 Βάρος 500gr

5. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Τεμάχια 1 Βάρος 450gr

6. ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟΥ Τεμάχια 1 Βάρος 160gr

7. ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Τεμάχια 1 Βάρος 400gr

8. ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ Τεμάχια 2 Βάρος 2kg

9. ΡΕΒΥΘΙΑ Τεμάχια 2 Βάρος1Kg

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο), την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMSή με ηχητικό μήνυμαγια την ημερομηνία το σημείο διανομής αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα τους.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

* Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

1 σχόλιο:

  1. Όταν ένα κράτος φτωχοποιει το λαό του, το επόμενο βήμα είναι να να μοιράσει τρόφιμα. Θυμίζει Σοβιετική Ένωση και πρώην κομμουνιστικά κράτη που έδιναν κουπόνια για φαγητό. Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News