Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Περιοδεία του Λ. Βασιλειάδη στις πληγείσες περιοχές


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα καλλιέργειες και παραγωγούς στις περιοχές της Αλμωπίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς ανέμους των προηγούμενων ημερών.

Όπως διαπίστωσε ο Βουλευτής, οι καλλιεργητές σπαραγγιού έχουν ήδη ξεκινήσει την αποκατάσταση των ζημιών, με επιπλέον έξοδα σε αναλώσιμα και εργατικά, για να προλάβουν να περιορίσουν τις απώλειες στην παραγωγή τους, αλλά και να επιτύχουν την πρωιμότητα που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη ζήτηση σε ένα κατά κύριο λόγο εξαγώγιμο προϊόν.

Στη συνέχεια ο Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στο συνεταιρισμό της Πιπεριάς με παραγωγούς, Προέδρους και Μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, για να ακούσει τις προτάσεις τους και να συντονιστούν καλύτερα οι ενέργειες αποκατάστασης.

Ο Βουλευτής ήδη πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα για το ζήτημα, δήλωσε:

«Είμαι δίπλα στους παραγωγούς και με όλες τις δυνάμεις μου θα συνεισφέρω στο να βρούμε τους τρόπους εκείνους που θα επιτρέψουν την αποκατάσταση των ζημιών, τον περιορισμό του κόστους και τη διάσωση της παραγωγής, ώστε οι καλλιέργειές τους να παραμείνουν κερδοφόρες. Το σημαντικό συμπέρασμα γύρω από το οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας, είναι ότι η Αλλαγή του Κλίματος είναι εδώ, τα φαινόμενα αυτά θα είναι ολοένα και συχνότερα και πρέπει να θωρακίσουμε άμεσα τον πρωτογενή τομέα».





 

6 σχόλια:

  1. Οι αγρότες μιλάνε μόνο στα καφενεία, όταν έρθεις κάνας βουλευτής τον πάνε και για τσίπουρα. Με 1,60 πετρέλαιο ας έρθει ο Λάκης ή ο κάθε Λάκης να γίνει αγρότης. Για να μην μιλήσω για ρεύμα και σούπερ μάρκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MIA ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΣΑΚΩΝ ΧΡΥΣΑΣ ΡΟΔΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιασου Αντωνίου προεδραρα, αλλα 50 χρόνια αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που γράφετε κατά του πρώτου που σχολίασε ποιανού παιδιά είσαστε κανενός επιχειρηματία? Τζερεμεδες Ε τζερεμεδες. Ποτέ το πετρέλαιο είχε 1,60 στην Ελλάδα? Στην Γερμανία πριν 1 εβδομάδα είχε 1,22 και εδώ έχει 1,60 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα με λενε Ιωσηφ απ τον Σταλιν το πηρα, ειμαι γκομουνιστης.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News