Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Θ. Τζάκρη: «Η λίστα Πέτσα είναι η λίστα της χειραγώγησης και της ταπείνωσης των δημοκρατικών θεσμών»


Η Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατά τησυζήτηση, στη Βουλή επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος», αναφέρθηκε αρχικά στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να μετατρέψει την εξεταστική αυτή σε «εξεταστική παρωδία»καθώς δεν επετράπη η εξέταση βασικών μαρτύρων που ήταν «οι εκδότες της μίας μέρας» και «οι καναλάρχες» που βεβαίως φρόντισαν στη συνέχεια ως πιστοί συνδαιτημόνες της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποσιωπήσουν την εν λόγω γελοιοποίηση, αφού και οι ίδιοι ήταν στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Σημείωσε ότι η «λίστα Πέτσα» είναι απλά η βιτρίνα, πίσω από την οποία κρύβεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χειραγώγησης όχι μόνο των αρμών της εξουσίας αλλά και των προστατευμένων από το σύνταγμα θεσμών της δημοκρατίας, επισημαίνοντας τις άμεσες αναθέσεις μοιράσματος του χρήματος των Ελλήνων φορολογουμένων για να καλυφτεί ηκυβερνητική ένδεια αλλά και να εξαγοραστούν συνειδήσεις όπως πρόσφατα παραδέχτηκε ο Πέτρος Δούκας γεγονός που αποδεικνύει ότι η «σακούλα» ήταν και παραμένει το σύστημα της ΝΔ.

Κλείνοντας, σημείωσε ότιείναι θέμα ζωής και θανάτου για την χώρα να γίνει μία καθαρά ποιοτική ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία όπου οι πολίτες θα μαθαίνουν από πολλαπλές πηγές την αλήθεια, χωρίς χειραγώγηση, όπου η δικαιοσύνη θα τιμωρεί το στραβό και οι πολιτικοί θα ψηφίζονται και θα καταψηφίζονται ελεύθερα από καλά πληροφορημένους πολίτες, χωρίς σακούλες, λίστες, ψεύτικες δημοσκοπήσεις και συγκαλύψεις

 

5 σχόλια:

  1. Οχι λόγια αλλά έργα ...τι πρόκειτει να κάνετε γι αυτό κα. Τζάκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι με τον Ραγκουση, τον Γιαννούλη και την Τζακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ με τον Σήφη, ειναι και τριχωτός σαν αρκούδα.

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα ξερεις.Η εμπειρία μίλησε.

      Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News