Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Εικόνες ντροπής στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας - Οργισμένη ανακοίνωση από τον Φ.Ο.Α.


Αναβολή αγώνα ΦΟ Αριδαίας - Αριστοτέλης Φλώρινας λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ Αριδαίας

Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πριν δύο εβδομάδες η δημοτική αρχή για τις νέες ζημιές του κλειστού γυμναστηρίου στην οροφή του (και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό) και δεσμεύτηκε έστω για μια πρόχειρη λύση, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με τη διεξαγωγή των αγώνων μας λόγω βροχόπτωσης, δεν προέβη σε καμία επιδιόρθωση. Αποτέλεσμα είναι η αναβολή του σημερινού μας αγώνα μπάσκετ, Πρωταθλήματος Εθνικής Κατηγορίας και η ταλαιπωρία των αθλητών των δύο ομάδων, όπως των διαιτητών και των κριτών.

Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!






 

4 σχόλια:

  1. Αυτή η κατάσταση επικρατούσε και πριν 25 χρόνια που πήγαινα κ έπαιζα μπάσκετ στα παιδικά τμήματα του ΦΟΑ.Πρωτόγονη η περιοχή μας σχεδόν σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα αυτό δεν είναι δικαιολογία τόσο μεγάλος σύλλογος ένας να μην ήξερε πως θα ήταν η κατάσταση. Σταματήστε την γκρίνια εκεί στο ΔΣ και πρόεδρε κουνηθείτε και φιάξτε την κατάσταση !!! προχωρήστε μην περιμένετε από τον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό θα πρότεινα, 1 χρονος, 2 χρονια, άντε 3, μετά πράττεις μόνος, βλέπεις που ζεις, μην περιμενεις άλλο, φωνάζεις τεχνικούς και διορθώνεις τις ζημιές,!

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν οι αιρετοί; Τόσο δύσκολο είναι να ανακαινιστεί ένας αθλητικός χώρος; Όταν ψάχνουν ψήφους τα ψάχνουν όλα τα κακώς κείμενα για να τάξουν... ότι δεν μπορούν τελικά να υλοποιήσουν: τα αυτονόητα!! Ένας άνθρωπος με όρεξη επιτέλους για δουλειά παρακαλώ, χωρίς κομματικές υποσχέσεις, χωρίς προσωπικά συμφέροντα! Ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι από την Αριδαία πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News