Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Μεγαπλάτανος: Ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες σπαραγγιού (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)


Αυτοψία στον Μεγαπλάτανο πραγματοποίησε το Aridaia News, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Αντωνίου.

Η κακοκαιρία αφήνει πίσω της μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες σπαραγγιού. Οι άνεμοι ήταν τόσο ισχυροί, που κατάφεραν να καταστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος των θερμικών πλαστικών.

Όπως μας είπαν παραγωγοί με τους οποίους συνομιλήσαμε, αλλά και ο κ. Αντωνίου που δείχνει από την πρώτη στιγμή έμπρακτο ενδιαφέρον, αυτό θα προκαλέσει καθυστέρηση ανάπτυξης της παραγωγής λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών στο ριζικό σύστημα των σπαραγγιών.

Οι παραγωγοί ζητούν τη στήριξη της πολιτείας.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

   















 

1 σχόλιο:

  1. Μονο ο μεγαπλατανος ειχε ζημια? Πειτε ολη η Αλμωπια..Τσακοι,Πιπερια,Ξιφιανη,Υδραια,Ριζοχωρι,Βορεινο, οπου εχει σπαραγγια εγινε τεραστια ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News