Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Η πιο καθοριστική εβδομάδα για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών αδερφών - Ένα βήμα πριν την λύση οι αστυνομικοί


Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει, για την υπόθεση θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Κι αυτό γιατί μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση, 15 γιατρών και νοσηλευτών από δύο νοσοκομεία της Πάτρας και δύο της Αθήνας που ασχολήθηκαν με τα τρία μικρά κορίτσια καθώς και 7 ιατροδικαστών που εξέτασαν τα άψυχα σώματα των παιδιών. Μάλιστα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, δήλωσε στο MEGA ότι όλοι οι φάκελοι των νοσηλειών των παιδιών θα ανοίξουν προκειμένου να βρεθεί ο συνδετικός κρίκος στους θανάτους τους.

Επίσης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας για να διαπιστωθεί όχι μόνο γιατί απεβίωσε, αλλά και γιατί είχε την ανακοπή πριν από ένα χρόνο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Τα τρία αδερφάκια, ηλικίας 6 μηνών, 3,5 και 9 ετών, έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα 32 μηνών…

Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας «ξεκλειδώνει» το μυστήριο των τριών θανάτων

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως, από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα όσο ήταν στο νοσοκομείο, με σκοπό να παρακολουθούν οι γιατροί την καρδιά της και να υπάρξει άμεση επέμβαση σε περίπτωση που κάτι συμβεί.

Αυτές οι online καταγραφές, σύμφωνα με το MEGA, δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά της μικρούλας, παρά μόνο δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει.

Συγκεκριμένα, από το σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης του παιδιού ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό πεθάνει, επειδή το άτυχο κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία. Oυσιαστικά τη στιγμή που σταματούσε η καρδιά της και πέθανε δηλαδή…

Οι γιατροί λένε ότι αυτή η βραδυκαρδία δε μπορεί να προκληθεί ξαφνικά από κάποιο παθολογικό αίτιο αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News