Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Βουλή: Μεγάλη ένταση με Ν. Χαρδαλιά και Θ. Τζάκρη - «Βαριές» κουβέντες (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

«Οι συμβάσεις που σήμερα ψηφίζονται από τη Βουλή, ίσως είναι από τις ελάχιστες συμφωνίες τέτοιου ύψους που δεν είναι προϊόν μεσαζόντων. Προχωρήσαμε σε συνεννόηση με τα επιτελεία μας και με πλήρη διαφάνεια», είπε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, σε παρέμβασή του στην ολομέλεια προκειμένου να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια, σε προσωπικό τόνο, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας στις εκκλήσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, για την ανάγκη επίδειξης πατριωτισμού, σε σχέση με θέση των κομμάτων στα εξοπλιστικά, είπε ότι «η πατρίδα δεν γίνεται δυνατή με τους Χαρδαλιάδες, να φωτογραφίζονται κομπάζοντας και από πίσω να πέφτουν βροχή οι απευθείας αναθέσεις και τα σκάνδαλα. Ούτε με τους Μητσοτάκηδες και τις κουστωδίες του».

«Αυτά τα ζήσαμε και με την προηγούμενη και με την προ-προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί μετά τα μεγάλα λόγια και ωραία δελτία τύπου, ακολουθεί και παρολίγον εθνική κατάρρευση της χώρας μας. Διεφθαρμένος και πατριώτης, δεν γίνεται. Γιατί την πατρίδα μας όταν τη ρημάζουμε με αυτές τις σπατάλες, δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε όσα πλοία και πάρουμε», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Προσπάθησα στωικά να παρακολουθήσω τον ειρμό της κυρίας βουλευτού. Αντιπαρέρχομαι του προσωπικού σχολίου που κάνατε στο πρόσωπο μου, δεν ξέρω ποιοι είστε εσείς και ποιοι είμαστε εμείς. Εσείς πάντως είστε εκτός τόπου και χρόνου», απάντησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς στην βουλευτή και συνέχισε: «Όσα λέτε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Σας προσκαλούμε στο υπουργείο, να ενημερωθείτε διότι εκτίθεστε με όσα λέτε».

«Αντιπαρέρχομαι τα περί διεφθαρμένων, περί μεσαζόντων. Αυτή η συμφωνία που έρχεται ίσως να είναι από τις ελάχιστες συμφωνίες, τέτοιου ύψους, που δεν έχει μεσάζοντα! Και το γνωρίζετε αυτό! Και μιλάτε εσείς για πολιτικούς παπατζήδες;», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς και τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται απαιτεί συνεννόηση, διότι το ζήτημα της πατρίδας, δεν είναι ένα ζήτημα που μπορεί να το χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε σαν τσιτάτο.

«Εμείς είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις. Σε κάθε περίπτωση να ανακαλέστε τα περί διεφθαρμένων μεσαζόντων. Και που αφορούν στην προσπάθεια που κάνουμε σε συνεννόηση με τα επιτελεία μας, σε καθεστώς πλήρους λογοδοσίας και διαφάνειας», είπε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

4 σχόλια:

  1. αντε ΝΤορκα παλι σ εδειξε η τηλεοραση και θα σε ψηφισουν τα μπεεεε της πελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε συμφωνία δυο κρατών μεσάζοντες; τι λέτε κυρία Τζακρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διεφθαρμένοι και ¨Πατριώτες¨είναι οι προδότες της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News