Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Γ. Τσεπκεντζής: «Μετρ της διαστρέβλωσης και της παραπολιτικής ο κ. Γιάννου και οι "εκλεκτοί" φίλοι του»


Είναι σύνηθες και διαρκώς επαναλαμβανόμενο φαινόμενο τοποθετήσεις ή ενέργειες της αντιπολίτευσης να διαστρεβλώνονται εντέχνως από τον κ. Γιάννου και την παράταξη του.

Έτσι λοιπόν συχνά "φίλοι" του Δημάρχου χρησιμοποιούν αποσπασματικά φράσεις τοποθετήσεων μας, αλλοιώνοντας διαδικτυακά αλλά και σε καφενεία της πόλης το ύφος και την ουσία των λεγομένων μας με σκοπό την παραπληροφόρηση.

Εκμεταλλευόμενος τη χαμηλή θέαση των δημοτικών συμβουλίων παίζει το γνωστό του παιγνίδι, στο οποίο έχει αποδειχτεί μετρ από το 2010 και μετά, αδιαφορώντας αν εξαπατά αγνά συναισθήματα συνδημοτών μας ή θίγει υπολήψεις πολιτικών του αντιπάλων χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλές φορές την αγανάκτηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εντός του θεσμικού οργάνου, καθώς το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι η ανάδειξη του ηθικού αυτουργού και όχι οι πράξεις των εκτελεστικών του οργάνων.

Ο κ. Γιάννου αντιλαμβανόμενος ότι η πολιτική με πραγματικούς όρους και περιεχόμενο δεν είναι το προνομιακό του περιβάλλον, επιχειρεί διαρκώς την υποβάθμιση του επιπέδου ώστε να παραμείνει επίκαιρος σε έναν κόσμο που τον έχει ξεπεράσει!

Σε αυτή την αγωνιώδη παραπολιτική του μάχη κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα (προς γνώσιν και συμμόρφωσιν) ακόμη και συνεργάτες του.

Ευτυχώς τα δημοτικά συμβούλια καταγράφονται, ο πολιτικός μας βίος είναι αποτυπωμένος και θα τίθεται πλέον στην κρίση των συνδημοτών μας!

Γιάννης Τσεπκεντζής

Επικεφαλής "Κοινωνία σε Κίνηση"

1 σχόλιο:

  1. Αν σας δουλεύει 10 χρόνια,τότε η είσαστε ανάπηροι στο μυαλό ή δεν είναι έτσι όπως τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News